Jan Mager, Keurslager

Voor elke gelegenheid

Receptie? Bruiloft? Een uitgebreide lunch of feestelijke brunch? Jubileum of verjaardag? Wij helpen u graag bij de culinaire invulling. Denk bijvoorbeeld aan feestelijke borrelhapjes - warm of koud -, diverse  warme gerechten, saladeschotels?  U vindt alle informatie op deze website. Prikt u vast een datum, dan regelen wij de rest!

Ina-hapjesschalen

Jan Mager uw Cateringspecialist

Wij helpen u graag bij de culinaire invulling. Wat te denken van feestelijke borrelhapjes - warm of koud-, royaal opgemaakte saladeschotels, een lust voor het oog! Of de beste lekkernijen voor een uitgebreide lunch. Maar ook warme beenham en de heerlijkste warme en koude buffetten behoren tot de mogelijkheden. U kunt ook voor een barbecuefeest kiezen. Hoe groot of klein uw feest, wij verzorgen de inwendige mens. Ook de bediening, de drankjes, de aankleding en huren van alle benodigde materialen rekenen we tot onze zaak. En we komen het graag bij uw deur afleveren. Prikt u dus vast een datum, dan regelen wij de rest!

Verzorging totale catering
Een feestje geven is niet iets wat je zomaar even doet, dat moet goed georganiseerd en verzorgd worden. Jan Mager Keurslager Traiteur verzorgt deze precies op de manier die u wenst, zodat u er geen zorgen over heeft.

Wij verzorgen party´s van 20 tot 500 personen

Catering producten

Catering producten

Door het grote assortiment producten wat wij bieden, zijn wij in staat om voor elke gelegenheid een geschikte catering oplossing te verzorgen. Van alle producten kunt u verwachten dat ze kwalitatief hoogwaardig zijn, met de grootste zorg zijn samengesteld en bereidt zijn volgens de HACCP kwaliteits norm.

Samenwerking met Don Emilio
Op catering gebied hebben wij een unieke samenwerking met onze zoon Emiel, van Don Emilio aan de overkant van het versplein. Wilt u een warm/koud buffet aangevuld met diverse soorten tapas of andere mediterrane gerechten (spaans, italiaans, grieks, marokkaans etc.) geen probleem wij verzorgen het voor U! Voor meer info over de catering van Don Emilio zie www.donemilio.nl

Interesse, bel voor een afspraak voor meer informatie of kom gerust langs in één van onze winkels!

Partypan

 

Deze Partypan is geweldig voor een feestje want je hebt er bijna geen omkijken naar. De pan warmt namelijk helemaal zelf de hapjes op! U sluit de elektrische pan aan op het stopcontact en na 30 minuten zijn uw hapjes heerlijk warm en kunnen u en uw gasten gaan genieten!

135 hapjes voor € 55,00

 

Voor uw 50e verjaardag: Een Abraham of Sara samengesteld uit een goed gevulde vleesschotel.

46,00

Abraham & Sara

Jan Mager, Keurslager

Koopmansplein 16
9401EL Assen
0592310078
0592310078

Openingstijden

maandag 12:00 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 21:00
zaterdag 09:30 - 17:30
zondag Gesloten