We hebben een zeer uitgebreid assortiment worstsoorten en vleeswaren, van een mooie boeren achterham tot een pittige salami of een sappige met goud bekroonde rookworst. Ook onze Drentsche dorge worst is met goud bekroond.
Vleeswaren zijn natuurlijk te gebruiken als broodbeleg, maar ook als een snack, tussendoortje, tapas of als vlees bij de maaltijd. Bij ons vind je de lekkerste vleeswaren, dagvers en uit eigen keuken.
Ouderwets lekker gebraden rosbief, wij braden de rosbief nog volgens een oud recept, en dat proef je.
Gemaakt van mager rundvlees, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.
Onze rookworsten zijn met goud gekroond.
Een echte streekspecialiteit is "de Drentsche naegelholt". De naegelholt is gedroogd rundvlees, dat zijn specifieke smaak krijgt door rijping en zout. De naegelholt is een ambachtelijk vleeswaar dat zowel als voorgerecht, snack en beleg gebruikt kan worden.
Een echte streekspecialiteit is de "de naegelholt". De naegelholt is gedroogd rundvlees, dat zijn specifieke smaak krijgt door rijping en zout. Na de rijpingstijd wordt het vlees gezouten en wordt het luchtdicht verpakt. De volgende zes weken krijgt het zout de tijd om goed in te werken. Tijd bepaalt de smaak.
Verrassend en altijd lekker!
Worstsoorten die aan vroeger doen denken!
En voor zo even uit het vuistje: